.

.

FDIT 6pcs Cartoon Slatka krokodil Bešavni jaki samoljepljivi kaput odjeća Viseća kuka drži samo ljepilo Nema bušenja Super super klizne tipke zidne vješalice

FDIT 6pcs Cartoon Slatka krokodil Bešavni jaki samoljepljivi kaput odjeća Viseća kuka drži samo ljepilo

Zahvalnost:

KM 1.67
Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Osnovna funkcija mora biti najbolja na polju】 Koristite ga na keramičkim, staklom, od nehrđajućom čeličnom površinom, vratima ili metalnim premazom i tako dalje, prilagodljivi na razne zidne površine, odlične performanse (osim obojenog zida). 【Odabir materijala je uvijek bio strog】 visokokvalitetna kuka, snažna i izdržljiva, osiguranja kvalitete, snažna nosivost. 【Profesionalni smo u pravljenju kuka】 Mali i lagana, može se objesiti na zidu, iza vrata, uštedu prostora, jednostavan za rukovanje. 【Naš dizajn je zamišljen i prilagođen korisnicima. 【Dobar proizvod vrijedi imati i ne bojimo se izazova】 savršene veličine za viseće male ukrase ili predmete, poput nakita, ključeva, kuhinjskih posuđa, alata za čišćenje i još mnogo toga. 【Osnovna funkcija mora biti najbolja na polju】 Koristite ga na keramičkim, staklom, od nehrđajućom čeličnom površinom, vratima ili metalnim premazom i tako dalje, prilagodljivi na razne zidne površine, odlične performanse (osim obojenog zida). 【Odabir materijala je uvijek bio strog】 visokokvalitetna kuka, snažna i izdržljiva, osiguranja kvalitete, snažna nosivost. 【Profesionalni smo u pravljenju kuka】 Mali i lagana, može se objesiti na zidu, iza vrata, uštedu prostora, jednostavan za rukovanje. 【Naš dizajn je zamišljen i prilagođen korisnicima. 【Dobar proizvod vrijedi imati i ne bojimo se izazova】 savršene veličine za viseće male ukrase ili predmete, poput nakita, ključeva, kuhinjskih posuđa, alata za čišćenje i još mnogo toga. Specifikacija : 100% Brand Newitem Tip : Kućica : PP + Pvccolor : Kao što je prikazano na slici ružičasto i greensize : cca.7.2x7.2cm / 2.8x2.8 Itweight : cca.58g / 2ozpakkaka : 6 x Note na notu : 1 . Molimo dopustite grešku u 12 cm zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju.2. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Molimo vas da napravite pravi kao standard.

Više detalja

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hook
Material:
PP+PVC
Color:
As shown in the picture Pink and Green
Size:
Approx.7.2x7.2cm/2.8x2.8in
Weight:
Approx.58g/2oz
Package List:
6 x Hook :
Note:
1. Please allow 12cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Izbor kupaca