.

.

MQShuhenmy Prirodna za višekratna laila Lauer Alleviate Jade Eye maska ​​za oči, prirodna lailalauer u alleviat Jade Eye Mask za uklanjanje bolova, zelene jade maske za oči, jade maska ​​za oči

MQShuhenmy Prirodna za višekratna laila Lauer Alleviate Jade Eye maska ​​za oči, prirodna lailalauer

Zahvalnost:

KM 6.00
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Ublažavanje : Ova maska ​​za oči ima za cilj tri uobičajena problema koja vas čine starenjem - bore, neujednačen ton i čvrstinu kože. Može učiniti da vaša koža izgleda više elastično nakon upotrebe. Učinkovitost maske za oči : Ova maska ​​za oči može efikasno ublažiti umor za oči i opustiti mišiće. Pogodan je za prijatelje koji često ostaju kasno. Opuštanje : Proizvod se osjeća cool, a može se odmah opustiti kada se nanosi na oči i lice. Hladnoća i težina pomoći će ublažavanju problema sa sinusom, smanjiti oticanje i promovirati metabolizam ćelija. Udobno : Uglavnom je izrađen od Jade, hladnog i ugodnog i ima dobar postupak poliranja, tako da je površina maske za oči glatka i glatka bez zavoja, a oči neće se osjećati neugodno kad ga ne osjećate nelagodno. Ponovno : Ova maska ​​smaragdne očiju možete ponovo upotrijebiti. Prilikom čišćenja, samo obrišite smaragdne alate za lice vlažnom krpom. Ublažavanje : Ova maska ​​za oči ima za cilj tri uobičajena problema koja vas čine starenjem - bore, neujednačen ton i čvrstinu kože. Može učiniti da vaša koža izgleda više elastično nakon upotrebe. Učinkovitost maske za oči : Ova maska ​​za oči može efikasno ublažiti umor za oči i opustiti mišiće. Pogodan je za prijatelje koji često ostaju kasno. Opuštanje : Proizvod se osjeća cool, a može se odmah opustiti kada se nanosi na oči i lice. Hladnoća i težina pomoći će ublažavanju problema sa sinusom, smanjiti oticanje i promovirati metabolizam ćelija. Udobno : Uglavnom je izrađen od Jade, hladnog i ugodnog i ima dobar postupak poliranja, tako da je površina maske za oči glatka i glatka bez zavoja, a oči neće se osjećati neugodno kad ga ne osjećate nelagodno. Ponovno : Ova maska ​​smaragdne očiju možete ponovo upotrijebiti. Prilikom čišćenja, samo obrišite smaragdne alate za lice vlažnom krpom. Specifikacija : veličina : s, m, boja : svijetlo zeleni paket uključen : 1 * Jade maska ​​za oči Napomena : 1. Zbog ručnih mjerenja, molimo dopustite lagana odstupanja mjerenja. 2. Zbog različitih ekrana i efekata osvjetljenja, stvarna boja predmeta može biti malo drugačija od boje prikazane na slici.

Više detalja

Size:
S, M,
Color:
Light Green
Package Included:
1 * Jade Eye Mask:
Note:
1. Due to manual measurements, please allow slight measurement deviations.:
2. Due to the different display and lighting effects, the actual color of the item may be slightly different from the color displayed on the picture. :

Izbor kupaca