.

.

Yfqhdd torba za odlaganje pređe štampane torbe navojne kuke za kukičanje igle za šivanje igle za pletenje Organizator alata

Yfqhdd torba za odlaganje pređe štampane torbe navojne kuke za kukičanje igle za šivanje igle za pletenje

Zahvalnost:

KM 144.25
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Može se koristiti za spremanje kompleta za šivanje i potrepština za pletenje sa sobom. To je savršen organizator paket za putovanja. Prijenosni organizator alata za pletenje, zatvaranje s dvostrukim zatvaračem. Napravljen od Oksfordskog platnenog materijala za trajnost, praktično. Sadrži ugrađenu mrežastu torbu za spremanje igala za heklanje, igala za pletenje ili drugih sitnica. Kada posjetite prijatelja, možete ga koristiti za nošenje pređe i alata sa sobom. Može se koristiti za spremanje kompleta za šivanje i potrepština za pletenje sa sobom. To je savršen organizator paket za putovanja.Prijenosni organizator alata za pletenje, zatvaranje s dvostrukim zatvaračem.Napravljen od Oksfordskog platnenog materijala za trajnost, praktično.Sadrži ugrađenu mrežastu torbu za spremanje igala za heklanje, igala za pletenje ili drugih sitnica .Kada posjetite prijatelja, možete ga koristiti za nošenje pređe i alata sa sobom.Specifikacija : Materijal : Oxford tkanina veličina : 31x34x15cm/12.2x13.4x5.9innapomena : zbog različitog monitora i svjetlosnog efekta, stvarna boja predmeta može se malo razlikovati od boje prikazane na slikama. Hvala!Količina : 1 komzbog ručnog mjerenja, dozvoljeno odstupanje mjerenja je 1-3cm.

Više detalja

Material:
Oxford cloth
Size:
31x34x15cm/12.2x13.4x5.9in
Note:
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color shown on the pictures. Thank you!:
Quantity :
1 pcs
Due to manual measurement, the allowable deviation of measurement is 1-3cm. :

Izbor kupaca