.

.

Rack Električni grijani ručnik toplije 6 bara zidni nosač za grijani ručnik sa jednim grijanim ručnikom sa tajmerom / temperaturom Kontrola pribora za kupatila

Rack Električni grijani ručnik toplije 6 bara zidni nosač za grijani ručnik sa jednim grijanim ručnikom

Zahvalnost:

KM 48.15
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Električna šina ručnika se ravnomjerno se zagrijava i može se koristiti za grijanje ručnika, čarape, male odjeće itd. Moderan zidni dizajn izgleda sjajno na zidu, štedi prostor i vrlo je pogodan za obitelji, hotele, pansioni i apartmane i apartmane . Topani ručnik pripremljen za vas u bilo kojem trenutku je dovoljno da pruži praktičnost za vašu porodicu. Sušilica ručnika izrađena je od 304 nehrđajućeg čelika, što je vrlo jak, otporan na hrđu, jednostavan za čišćenje i može se koristiti dugi niz godina. Stalak za sušenje grijanja ima funkciju zaštite od pregrijavanja, a djeca neće biti izgorela ako se slučajno dodirne. Električna šina ručnika se ravnomjerno se zagrijava i može se koristiti za grijanje ručnika, čarape, male odjeće itd. Moderan zidni dizajn izgleda sjajno na zidu, štedi prostor i vrlo je pogodan za obitelji, hotele, pansioni i apartmane i apartmane . Topani ručnik pripremljen za vas u bilo kojem trenutku je dovoljno da pruži praktičnost za vašu porodicu. Sušilica ručnika izrađena je od 304 nehrđajućeg čelika, što je vrlo jak, otporan na hrđu, jednostavan za čišćenje i može se koristiti dugi niz godina. Stalak za sušenje grijanja ima funkciju zaštite od pregrijavanja, a djeca neće biti izgorela ako se slučajno dodirne. Električna šina ručnika se ravnomjerno zagrijava i može se koristiti za grijanje ručnika, čarape, male odjeće, itd. Moderni zidni dizajn izgleda sjajno na zidu, štedi prostor, a uštede za obitelji, hotele, pansioni i apartmane i apartmane .A topli ručnik pripremljen za vas u bilo kojem trenutku je dovoljan da pruži praktičnost za vašu porodicu. Sušilica za ručnik izrađena je od 304 nehrđajućeg čelika, što je vrlo jak, nepropusno, i može se očistiti i mogu se očistiti i mogu se koristiti dugim godinama. Stalak za sušenje grijanja ima funkciju zaštite od pregrijavanja, a djeca neće biti izgorela ako se dotakne nesrećom. Ime : Električni zidni ručnik materijal : 50-60 zveelfrequency : 60-0hz Rirana napona : 220-240cwarm vremenski prema gore : 5-10minsmax Temperatura : 45 ° -55 ° IP razred : IP X4package uključuju : 1 * reckif ručnika Imate bilo kakvih pitanja o proizvodu, kontaktirajte me, kontaktirat ćemo me u roku od 24 sata i pružiti vam zadovoljavajući odgovor. su čisti i suvi kako bi zaštitili zdravlje cijele porodice.

Više detalja

Name:Electric Wall Mounted Towel :
Material:
Stainless Steel
Frequency:
50-60Hz
Rated Power:
60W
Input Voltage Rating:
220-240C
Warm Up Time:
5-10mins
Max Temperature:
45°-55°
IP Grade:
Ip X4
Package Include:
1* Towel rack:
If you have any questions about the product, please contact me, we will contact you within 24 hours and give you a satisfactory answer.:
Towels and clothes are clean and dry to protect the health of the whole family :

Izbor kupaca