.

.

4 u 1 Baby Rocking Horse, Toddler Rocking Horse & Balance Bike, HDEP ride Rocker za unutrašnju na otvorenom, ride-on igračka za djecu uzrasta 1-3 godina

4 u 1 Baby Rocking Horse, Toddler Rocking Horse & Balance Bike, HDEP ride Rocker za unutrašnju na otvorenom,

Zahvalnost:

KM 1.67
Količina robe
Dostupno na zahtjev

【4 u 1 dizajn】dolazi sa 4 u 1 dizajnom, ova vrhunska igračka za ljuljanje služi kao vožnja na guranju automobila, klizni automobil i vučni automobil, što takođe pruža više načina igre, uvelike zadovoljavajući različite zahtjeve vašeg djeteta. A premium točkovi vam omogućavaju da uživate u glatkoj i tihoj vožnji sa svojim mališanom. 【Odlično za razvoj djetinjstva】vaš mališan će voljeti jahati sa svojim novim, avanturističkim prijateljem. Naš konj za ljuljanje poni sa zvučnim efektima pružiće vašem detetu tone beskrajnog uzbuđenja i radosti i stvoriti zanimljivo okruženje za vašu decu! Pogodno za malu djecu stariju od 6 mjeseci. 【Vježbajte bebin osjećaj ravnoteže】siguran i precizan Radijan šasije je između 0 stepeni i 40 stepeni, pružajući bebi stabilno iskustvo ljuljanja bez prevrtanja. Kada se vaše dijete zabavlja jahanjem, to može povećati fleksibilnost tijela, vježbajte mišiće cijelog tijela i razviti fizičku snagu. 【Napravljen sigurnosni materijal】ne brinite o kvaliteti ponija, napravljen je od visokokvalitetnog HDPE-a, izdržljiv sa glatkom površinom, održava sigurnost vašeg djeteta i sprječava ozljede. A dno šasije je opremljeno sa 4 potporne tačke i 2 neklizajuća užeta što osigurava sigurnost vaše bebe. 【Jednostavna instalacija i čišćenje】ovaj konj za ljuljanje može se lako postaviti ili rastaviti, bez alata. Površina je nelagodno obojena i zaista pogodna za čišćenje mokrim krpama. Savršeno za male zatvorene ili vanjske prostore za igru. Ovaj konj za ljuljanje nije samo klasična igračka za ljuljanje za djecu da uče ravnotežu i koordinaciju, već i igračka za ponija za igru dječaka i djevojčica.Karakteristike : Radijan za ljuljanje od 0 stepeni - 40 stepeni za hvatanje i mogućnosti balansiranja nudi najbolju zaštitu zahvaljujući nožnoj pedali sa dizajnom protiv klizanja bez pritiska gurajte svog mališana ergonomskim upravljačem za guranje uživajte u glatkoj i tihoj vožnji sa premium točkovima osigurava sigurnost djece sa HDPE materijalom 4 potporne tačke i 2 neklizajuća užad za jaku stabilnostprivlači pažnju djeteta sa odvojivim muzičkim plejerom sa svjetlima pogodnim za dijete od 1 -5 godina, drži do 88 lbsspecifikacija : ime : Baby Rocking Horse Material : HDPE, PP kapacitet težine : 44 lbprijavljiv dob : 1-5 godina primjenjivo : Centar za obrazovanje u ranom djetinjstvu, vrtić, porodica, etcpackage uključuje : 1* djeca ljuljaju konji garantujemo kvalitet svakog artikla i provjerimo ga prije isporuke.Vaše zadovoljstvo nam je veoma važno. Nakon primanja naših proizvoda, ako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas na vrijeme, mi ćemo odgovoriti i riješiti problem za vas u roku od 24 sata.

Više detalja

Name:
Baby Rocking Horse
Material:
HDPE, PP
Weight Capacity:
44 lbs
Applicable Age:
1-5 Years Old
Applicable:
Early childhood education center, kindergarten, family, etc
Package include:
1* Kids Rocking Horse:
We guarantee the quality of each item and check it before shipment.:
Your satisfaction is very important to us. After receiving our products, if you have any questions, please contact us in time, we will reply and solve the problem for you within 24 hours. :

Izbor kupaca