.

.

BB Hapeayou uvlačiva zavojnice sa karabinom sigurnošću dugo namotanih teže za alate / šipke / ribolovne pribor

BB Hapeayou uvlačiva zavojnice sa karabinom sigurnošću dugo namotanih teže za alate / šipke / ribolovne

Zahvalnost:

KM 3.50
Količina robe
Dostupno na zahtjev

【Vrhunski rekvizitibilni vrpci】 Naše zavojne vrpce izrađene su od čelične žice sa gumenim prevlakama TPU-a, a kasabineri za zaključavanje cinka, koji su anti-hrđe, antikoroziju na svakom kraju dovoljno jakim da bi izdržali jak. 【Potpuno elastična】 Originalna dužina 28.5 INCH proteže se na gotovo 120 inča, ali će se odmah kretati poput gumenog pojasa kada pustite (barem oporavili 95%), dodatno vam daje više slobode sa svojim alatima. Nakon testiranja svake vrpce, ostvarite rezultat da je prosječna napetost najmanje 22 lb (10kg). 【Čuvajte predmete Sigurno】 Sigurnosni uže Titere za suzbijanje ribolova i skupe alate, bez brige o gubitku esencijalnog kompleta u močvari! 【Višenamjenski alat】 Ove vrpce se široko koriste u otvorenom, ne samo ribom, već i kampovanje, planinarenje i lov pričvrstite se na pojas, ruksak, prsluk ili kajaku za sigurne kliješta, sredstvo za uklanjanje kuka, hvataljke i Ostale bolove. 【Savršena prodaja】 Ako postoji bilo kakav problem koji se koristi, brzo ćemo poslati zamjenu ili ga besplatno vratiti. Pošaljite nam e-mail i dat ćemo vam odgovor što je prije moguće. 【Vrhunski rekvizitibilni vrpci】 Naše zavojne vrpce izrađene su od čelične žice sa gumenim prevlakama TPU-a, a kasabineri za zaključavanje cinka, koji su anti-hrđe, antikoroziju na svakom kraju dovoljno jakim da bi izdržali jak. 【Potpuno elastična】 Originalna dužina 28.5 INCH proteže se na gotovo 120 inča, ali će se odmah kretati poput gumenog pojasa kada pustite (barem oporavili 95%), dodatno vam daje više slobode sa svojim alatima. Nakon testiranja svake vrpce, ostvarite rezultat da je prosječna napetost najmanje 22 lb (10kg). 【Čuvajte predmete Sigurno】 Sigurnosni uže Titere za suzbijanje ribolova i skupe alate, bez brige o gubitku esencijalnog kompleta u močvari! 【Višenamjenski alat】 Ove vrpce se široko koriste u otvorenom, ne samo ribom, već i kampovanje, planinarenje i lov pričvrstite se na pojas, ruksak, prsluk ili kajaku za sigurne kliješta, sredstvo za uklanjanje kuka, hvataljke i Ostale bolove. 【Savršena prodaja】 Ako postoji bilo kakav problem koji se koristi, brzo ćemo poslati zamjenu ili ga besplatno vratiti. Pošaljite nam e-mail i dat ćemo vam odgovor što je prije moguće. Da li još uvijek gubite omiljene alate? BB Hapeayou Zavojnica može priložiti vaš alat jednim jastogama i pričvrstiti se na vašoj strani s drugim jastoga, poput vašeg taktičkog prsluka, planinarske torbe ili drugih dijelova u blizini vas. Značajke sa odličnom elastičnošću, zgodno je proteže se do duljine vaše potrebe i dostići svoje alate bez napora. Vrijeme je da se sada oslobodite ruke! Specifikacija : ※ Boja : crna ※ Tip : Alati ※ Materijal : Cink Legura 4. U poređenju sa običnom plastičnom kaputenom vrpcom, naše zavojne rekavke usvajaju aluminijumsku presovanje cijevi, a sila može dostići većinu vanjskih sportskih alata. Savjeti : Bilo koji problem sa kvalitetom, pošaljite nam e-mail, dajte vam najsavršeniju uslugu nakon prodaje, tako da možete biti sigurniji!

Više detalja

※ Color:
Black
※ Type:
Tools
※ Material:
Zinc Alloy & Steel Wire
※ Weight:
About 0.08lb each
※ Original spring length:
About 28.5inch.
※ Maximum extendable length:
120inch
※ Status:
100% new and high quality.
※ Package Included:
2 * Coil Lanyard
ADVANTAGE:
1. Small volume and easy to carry. Built in 7 strands Steel Wire with PVC Coating, tough and hard to break,recover to 95% original after pulling. :
2.The carabiner with lock is solid and the gate is well aligned and close tightly, it can be revolved. :
3. TPU material is more elastic and tougher than PVC,do not hurt your hand, prevent coiled lanyards knotting;Otherwise it may cause winding, and inconvenient to use; :
4. Compared with ordinary plastic coiled lanyard, our coiled lanyards adopt the aluminum pipe crimping, and the force can reach 22lb, which can bear most of the outdoor sports tools. :
Tips:
Any quality problems, SEND E-MAIL TO US, give you the most perfect after-sales service, so that you can be more assured! :

Izbor kupaca