.

.

Pređa 100g / 3.53 oz vunena Roving pređa vlakna Roving vuna Gornja vunena oprema za filcanje krupne pređe predenje vune Roving

Pređa 100g / 3.53 oz vunena Roving pređa vlakna Roving vuna Gornja vunena oprema za filcanje krupne pređe

Zahvalnost:

KM 1.00
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Heklanje : ovo je savršen komplet za heklanje za početnike, jer su pramenovi mini pređe pogodni za početne projekte. Pređa za izradu pompona, ovo je savršen početni komplet za izradu. Navlake za rasutu pređu dostupne su u raznim bojama, a mini pletenice su idealne veličine. Višestruko pakovanje potrepština od pređe savršeno za sve vrste zanata, pletenje i heklanje. Višebojna pređa za pletenje savršena je pređa za pletenje za početnike. Pakovanja pređe u raznim bojama čine meku pređu za djecu i odrasle koji uče plesti. Pređa je odlična za pletenje i heklanje odjeće, dodataka i projekata uređenja doma. Masivni mjerač radi brzo sa odličnom definicijom šavova. Heklanje : ovo je savršen komplet za heklanje za početnike, jer su pramenovi mini pređe pogodni za početne projekte. Pređa za izradu pompona, ovo je savršen početni komplet za izradu. Navlake za rasutu pređu dostupne su u raznim bojama, a mini pletenice su idealne veličine. Višestruko pakovanje potrepština od pređe savršeno za sve vrste zanata, pletenje i heklanje. Višebojna pređa za pletenje savršena je pređa za pletenje za početnike. Pakovanja pređe u raznim bojama čine meku pređu za djecu i odrasle koji uče plesti. Pređa je odlična za pletenje i heklanje odjeće, dodataka i projekata uređenja doma. Masivni mjerač radi brzo sa odličnom definicijom šavova. Ručno dizajnirani gotovi proizvodi takođe se mogu koristiti kao ukrasi u dnevnim sobama, spavaćim sobama itd., i može se napraviti sa porodicom i prijateljima za uživanje u zabavi DIY, ili kao jedan od najboljih poklona.Visoka kvaliteta je naša garancija usluge.Upute za pranje : perite u mašini na hladno ili nežno ručno pranje, ne izbeljujte.Svojstvo : 1. Idealno za filcanje iglom, mokro filcanje, predenje, tkanje, uljepšavanje, izradu sapuna.2.Ovo visokokvalitetno vlakno pomoći će vašim projektima da izgledaju ljepše i profesionalnije.3.Jedna boja je u torbi, vrlo lako pokupiti boju koja vam je potrebna, tako da nikada nećete morati brinuti o njihovoj boji će biti haos.Specifikacija : boja / veličina : kao što je prikazano na slici prednost : raznovrsnost veličina, alati kompletni i isplativi sadržaj paketa : 1kom vuneno Roving predivo napomena : 1.Molimo dopustite malu grešku u veličini zbog ručnog mjerenja. 2.Zbog razlike između različitih monitora, slika možda neće odražavati stvarnu boju predmeta. Garantujemo da je stil isti kao što je prikazano na slikama.

Više detalja

Color/Size:
As shown in the picture
Advantage:
Variety of sizes,tools complete and cost-effective
Package Content:
1Pcs Wool Roving Yarn:
Note:
1.Please allow a little size error due to manual measurement. :
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. We guarantee the style is the same as shown in the pictures. :

Izbor kupaca