.

.

Sjaj Za Usne Topper I Usne Za Usne Za Usne Sjaj Za Usne Small Gloss Hidratantna Ulja Sjaj Hidratantna Usne Za Usne Prozirno Ulje Za Usne Za Usne Držač Balzama Za Usne Pune Boje

Sjaj Za Usne Topper I Usne Za Usne Za Usne Sjaj Za Usne Small Gloss Hidratantna Ulja Sjaj Hidratantna Usne

Zahvalnost:

KM 1.67
Količina robe
Dostupno na zahtjev

Savršen poklon-ruž za usne može se koristiti kao poklon prijateljima i rođacima, jednostavan za nošenje, jednostavan i praktičan, dugotrajan hidratantni. Rok Trajanja : Tri Godine. Kozmetika Posebne Namjene : Ne. Neka Se Vaše Usne Osjećaju I Izgledaju Punašno. Model : Hidratantna. Point Model za prodaju proizvoda : hidratantno učinite da vaše usne izgledaju i izgledaju punašno.Specifikacija : 2mlproizvod sadržitežnost : , dugotrajne hidratantne, suhe usne.Naziv proizvoda : balzam za usne Lip Glaze Brand : daiyan / daiyan1x ruž za usne lip glaze Shelf life : tri godinesavršen poklon-ruž za usne može se koristiti kao poklon prijateljima i rođacima, jednostavan za nošenje, jednostavan i praktičan, dugotrajan hidratacija.Kozmetika posebne namjene : Noingsastojci : višestruka specifikacija klasifikacija : hidratantno i hidratantnomakeup efekat : hidratantno, hidratantno, popravljajuće, hidratantno, modificirajući ton kože, lako za bojenje, poboljšavajući ten.

Više detalja

2ml:
Product contains:
Efficacy:
, long-lasting moisturizing, dry lips.
Product Name:
Lip Balm Lip Glaze
Brand:
DAIYAN/ Daiyan
1x lipstick lip glaze:
Shelf life:
three years
The perfect gift-lipstick can be used as a gift to friends and relatives, easy to carry, simple and practical, long-lasting moisturizing.:
Special purpose cosmetics:
No
Ingredients:
multiple Specification classification
Makeup effect:
moisturizing, moisturizing, repairing, moisturizing, modifying skin tone, easy to color, enhancing complexion

Izbor kupaca